Je PC rammelt als een oud postpaard. Je tablet komt hijgend en piepend tot stilstand en je smartphone lijkt wel een slak. Wat nu? Om de zoveel tijd willen tablets, smartphones en PC’s een frisse schoonmaakbeurt. Daarom geeft het DigiTaalhuis Hoeksche Waard deze workshop. Zo blijft apparatuur lekker snel.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €2,50 (plusabonnement), €3,00 (basisabonnement), €3,45 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/opschonen–frisse-wind-door-je-bits-en-bites1.html
Begindatum: 25 november 2022
Aanvangstijd: 10:15
Einddatum:
Eindtijd: 12:15

Is de PC traag? Komen er rare foutmeldingen? Een onderhoudsbeurt doet wonderen. Haal de bezem erbij en schoon de computer op. Geen zin om zelf de PC of tablet te ontdoen van overbodige bestanden? Laat Windows 10 automatisch dat soort bestanden verwijderen. Een foutje maken is niet erg. Wie iets te snel op de Delete-toets drukt, kan het altijd terugzoeken. Is het bestand per ongeluk verwijderd? Weet waar het terug te vinden is.

Op 23 november (Bibliotheek Strijen) en 25 november (Bibliotheek Oud-Beijerland) zijn er workshops over het opschonen van tablets, laptops, smartphone of pc’s. Door het opruimen van bestanden, afsluiten van openstaande pagina’s, wissen van browsegeschiedenis zorg je ervoor dat je computer weer sneller wordt. Meld je aan via onderstaande website of bij de balie in de bibliotheek.

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/opschonen–frisse-wind-door-je-bits-en-bites1.html

Comments are closed.