Wat is er mooier om cadeau te geven of te krijgen met de feestdagen dan iets dat zelfgemaakt is? Deze leuke workshop helpt de creatieve maker alvast goed op weg. Zet bijvoorbeeld een grappige afbeelding van een huisdier of een paar regels uit een lievelingsgedicht op een tasje!


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €6,00 of €6,50 + kosten opdruk
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/workshop–bedruk-je-eigen-linnen-tasje1.html
Begindatum: 25 november 2022
Aanvangstijd: 14:30
Einddatum:
Eindtijd: 16:30

Iedereen die een mooi persoonlijk cadeau wil geven met de feestdagen kan deze leuke workshop volgen op woensdag 23 en vrijdag 25 november van 14:30 – 16:30. Geleerd wordt hoe een linnen tasje van een mooie persoonlijke boodschap kan worden voorzien. Bij deze workshop wordt gebruik gemaakt van de vinylsnijder en heatpress.

Neem een eigen laptop en USB-stick mee als dat mogelijk is. Deze activiteit is geschikt voor 12 jaar en ouder. Indicatie van de kosten zijn € 6,- voor een tasje met een kort hengsel en € 6,50 voor een tasje met een lang hengsel met een opdruk van 20 cm groot. De totale kosten zijn afhankelijk van de precieze grootte van de opdruk, dus je rekent het tasje aan het eind van de workshop ter plekke af. Graag wel vooraf aanmelden.

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum | Waterstal 1 | Oud-Beijerland | woensdag 23 november en vrijdag 25 november | 14.30 tot 16.30 uur | vooraf aanmelden via de betreffende button op de website.

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/workshop–bedruk-je-eigen-linnen-tasje1.html

Comments are closed.