Plaats: Tiengemeten
Locatie: Rien Poortvlietmuseum
Begindatum: 22 april 2019
Aanvangstijd: 11:30
Einddatum: 22 april 2019
Eindtijd: 15:30

Vier Pasen met kabouter Spruiteprak.
De kinderen kunnen eieren versieren, eieren zoeken, een paasmand maken, paashaasmasker maken, diverse kleurplaten enz.
Om actief aan alle paasactiviteiten deel te nemen, kopen de kinderen een activiteitenkaart in de vorm van een ei. Voor 2 euro kunnen de kinderen dan deelnemen aan alle activiteiten in beide musea! Het activiteiten-ei is in beide musea te koop.
In het Landbouwmuseum zijn ook jonge dieren aanwezig. We hopen , dat de eieren dan uitgekomen zijn , zodat de kuikentjes te bewonderen zijn.
Natuurmonumenten organiseert tevens een paasexpeditie, struinen door de natuur, met als afsluiting een paasvuur in Speelnatuur. Hiervoor moet je je van te voren aanmelden bij Natuurmonumenten.
Je ziet, dat op 2e paasdag Tiengemeten omgetoverd wordt tot een Paaseiland.
Op het eiland Tiengemeten staat kabouter Spruiteprak met zijn vrouwtje iedereen op te wachten om jullie de weg te wijzen naar de musea.

Toegangsprijs: € 2

Overige informatie:

Met een combi-museumdagkaart (volwassenen € 12,50 en kinderen € 6,25) maakt men de overtocht naar Tiengemeten en kan men beide musea bezoeken. Deze combikaart is te koop bij het Info-punt van Natuurmonumenten op de vaste wal bij Nieuwendijk. Elk heel uur vertrekt de pont richting Tiengemeten.

Comments are closed.