Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Begindatum: 18 november 2022
Aanvangstijd: 13:00
Einddatum:
Eindtijd: 16:00

Een fortuin in de boekenkast. De Bibliotheek Hoeksche Waard vraagt deze maand aandacht voor ‘stof op je kaft’. In de bibliotheek in het Oude Raadhuis te Oud-Beijerland worden mooie, kostbare boeken getaxeerd op vrijdagmiddag 18 november tussen 13 uur en 16 uur. Wie heeft nog mooie – zeldzame – oude boeken in huis?

Toegangsprijs: € 5,00

Overige informatie:

Arie Molendijk, ervaren taxateur, kijkt wat uw oude boeken waard zijn. Molendijk is gespecialiseerd in antiquarische boekwerken en liefhebber van oude boeken. Hij is met name thuis in oude geschiedenis, topografie, (staten)bijbels en theologie. Ook oude foto’s, ansichtkaarten en albums zijn welkom. Wie weet bevindt zich een fortuin onder het stof!

Taxatie gebeurt zo mogelijk aan de hand van bewijsmateriaal uit recent verschenen veilingcatalogi. Een nauwkeurige vaststelling van de waarde van boeken is afhankelijk van de druk en van de staat waarin het boek verkeert. Met enige regelmaat komen er op dit soort taxatiedagen uiterst zeldzame werken voor de dag en soms duiken zelfs geheel onbekende boeken op.

Bibliotheek in het Oude Raadhuis | Waterstal 1 | Oud-Beijerland | Op vrijdag 18 november 13 uur tot 16 uur | Kosten € 5,00 per persoon, maximaal 3 boeken per persoon. Je betaalt de €5 ter plekke contant aan de taxateur. Je moet je vooraf aanmelden via onderstaande website.

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/stof-op-je-kast–boeken-taxeren-.html

Comments are closed.