Wie wil er nu niet leren vliegen, een eigen vliegtuig bezitten of er één leren bouwen. Dat kan nu in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis. Een levensecht model zal er voorlopig niet inzitten maar op schaal bouwen is alvast het begin.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: € 4,20 (plusabonnement), € 5,10 (basisabonnement), € 6,00 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Oude Raadhuis
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/walkalong-glider-maken.html
Begindatum: 25 mei 2022
Aanvangstijd: 14:00
Einddatum:
Eindtijd: 15:30

Elke maand wordt er een activiteit georganiseerd in het kader van beweging, aerodynamica, modelbouw en bevat een wedstijdelement. Altijd al weten waarom zo’n groot zwaar vliegtuig kan vliegen? Kom dan eens langs bij één van de of juist alle workshops.

De allereerste workshop wordt gegeven op woensdag 25 mei en het onderwerp is walkalong gliders. Deze superlichte vliegtuigjes kunnen vliegen zonder motor of andere mechanica. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan! De workshop is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

Vanaf juni wordt er iedere eerste woensdag van de maand een activiteit georganiseerd. Op 8 juni is de volgende workshop met als onderwerp bouw je een eigen race auto van hout. Input van de deelnemers wordt erg op prijs gesteld, goede ideeën voor workshops zijn welkom.

Het Hoeksch Maaklokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en digitale geletterdheid te stimuleren.

Aanmelden via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/walkalong-glider-maken.html

Comments are closed.