Wat doet jouw kind online? In de Whatsappgroep van school bijvoorbeeld of op andere sociale mediakanalen zoals TikTok? Hoe praat je met je kind over het gebruik van sociale media en welk voorbeeld geef je als volwassene? Dat en meer wordt besproken tijdens de webinar.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: Gratis
Locatie van de workshop: Online
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/webinar–like-en-cancel-.html
Begindatum: 8 november 2022
Aanvangstijd: 20:00
Einddatum:
Eindtijd: 21:00

In het kader van de Week van de Mediawijsheid (4 t/m 11 november 2022) bespreekt Denise Bontje van Mediasmarties.nl het online mediagebruik van onze kinderen. Het is belangrijk dat ouders betrokken blijven en hun kinderen begeleiden, maar hoe doe je dat zonder de privacy van kinderen te schenden? Hoe laat je in vertrouwen los, maar blijf je in gesprek met je kind over het gedrag online? Tijdens het webinar ‘Like en cancel’, zet Denise Bontje deze vragen centraal.

Dit webinar is voor ouders van kinderen in de bovenbouw van de basisschool die vragen hebben over online mediagebruik, sociale media en dergelijke. Naast praktische informatie worden er tips gedeeld om het gesprek aan te gaan over het gedrag online. Ook is er voldoende ruimte voor vragen. Op dinsdag 8 november van 20.00 tot 21.00 uur, een webinar via Teams.

Aanmelden via de button op onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/webinar–like-en-cancel-.html

Als je je hebt aangemeld, kun je het webinar ook op een ander moment terugkijken.

Comments are closed.